Hur fungerar KM VVC

KM VVC system är en patenterad VVCi lösning, ett smart vvc system

VVCi är ett vvc system som installeras i fastighetens befintliga varmvattenstam. Detta gör att VVC’n smart nog ligger värmeisolerad. Systemet installeras från näst högsta våningen ner till källaren oavsett antalet våningar.

KM’s sugnippel med sugfunktion, monteras på våningen näst högst upp för att fixera slangen till VVC systemet. Detta förhindrar kollaps i systemet med strypt vattenflöde som följd. När slangen är dragen från näst högsta våningen ner till källaren så ansluts den där med KM’s anslutningsnippel som i sin tur återansluts till fastighetens varmvattenstam.

Behöver stammen repareras i efterhand är det inga problem att kapa slangen till vvc systemet och skarva med en skarvnippel. 

Med KM VVC minimeras ingreppen i fastigheten då vi endast behöver få tillgång till stammen i en lägenhet. Vår smarta vvc system kan installeras i vilket flerbostadshus som helst, våningsantalet har ingen betydelse. Vi anpassar vvc systemet efter dimensionen på varmvattenstammen. Alla kopplingar, slangar och annat material är godkända för montering i tappvatten.

Alla kopplingar, slangar och annat material som tillhör KM VVC är godkända för tappvatten.

Läs om KM´s smarta VVCi system i VVS Forum