Projekt


I början av November 2022 påbörjade vi ett VVC projekt hos BRF Masthugget i Göteborg. Projektet omfattar drygt 300 stammar och det beräknas bli klart i mars 2023.
BRF Masthugget är en fantastisk bostadsrättsförening och dessutom Sveriges största med 1070 lägenheter och 60 lokaler. 

Under våren 2021 fick vi äran att installera KMVVC i Victoriahems fastigheter i Husby. Projektet är ett av våra större projekt och omfattade ca 350 stammar. Varje lägenhet har två stammar, en i badrummet och en i köket. Husby är en del av miljonprogrammet i Stockholm. Victoriahem arbetar ständigt med att ta hand om de gamla husen och göra dem energisnåla. Här är VVCi optimal.

Hösten 2020 installerade vi KMVVC i Rinkeby. Vi tog bort den gamla traditionella VVCn som läckte och orsakade stora renoveringskostnader och sänkte energiförbrukningen med ca 20%. Projektet omfattade ca. 100 stycken stammar.

I Tensta norr om Stockholm installerade vi KMVVC i Victoriahems fina fastigherer under hösten/vintern 2020. Projektet omfattade ca. 50 stycken stammar.

Under åren 2017 och 2018 installerade vi KM VVC på Albyberget i strax söder om Stockholm. Dåvarande Mitt Alby som idag är Victoriahem hade enorma läckagekostnader orsakade av läckande VVC rör. Den totala besparingen för området i bara varmvattenkostnader uppgår till strax under 4 miljoner kr per år efter vår installation. Projektet omfattade ca 300 stammar.

Under 2016 installerade vi KMVVC i Farsta söder om Stockholm. 30st

Läs om vad kunderna skriver om oss

Rulla till toppen